Kategorie sklepu

Marka

Piątnica

Składniki

żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus

mleko pasteryzowane

wsad bananowy (przecier z bananów 15% w jogurcie, cukier, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny, aromaty naturalne)

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica

Adres zwrotny

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C.

Wartości odżywcze w 100 g:
wartość energetyczna 359 kJ/85 kcal
tłuszcz 2,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g
węglowodany 9,5 g
w tym cukry 9,5 g
błonnik 0,7 g
białko 7,0 g
sól 0,07 g
Polecane produkty