Kategorie sklepu

Marka

Castello

Składniki

kultury pleśniowe

kultury bakterii kwasu mlekowego

mleko pasteryzowane

enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna

śmietanka (z mleka)

sól

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa

Adres zwrotny

Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
www.castellocheese.com

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: 2-8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.

Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1779 kJ/431 kcal
Tłuszcz 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 27 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 13 g
Sól 1,6 g
Polecane produkty