Kategorie sklepu

Marka

Castello

Składniki

stabilizator: chlorek wapnia

kultury bakterii kwasu mlekowego

mleko pasteryzowane

kultury pleśniowe

sól

enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa

Adres zwrotny

Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
www.castellocheese.com

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.

Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1653 kJ/400 kcal
Tłuszcz 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 17 g
Sól 3,2 g
Polecane produkty