Kategorie sklepu

Marka

Président

Składniki

bakterie fermentacji mlekowej

stabilizator: chlorek wapnia

substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)

podpuszczka

sól

mleko pasteryzowane

Zalecenia dla alergików

Jaja - Zawiera

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa

Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl

Adres zwrotny

Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa

Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.

Wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna 1483 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 26 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 32 g
Sól 2,0 g
Polecane produkty