Marka
Galbani
Składniki
ser z mleka pasteryzowanego 90%: mleko pasteryzowane, sól, substancja konserwująca: lizozym z jaj
ser z mleka surowego 10%: mleko surowe, sól, substancja konserwująca: lizozym z jaj
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.
ul. Olkuska 7
02-604 Warszawa
www.lactalis.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres:
jakosc@lactalis.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1440 kJ |
Wartość energetyczna | 346 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 31 g |
Sól | 2,1 g |