Marka
Babybel
Składniki
45 % tłuszczu w suchej masie, sucha masa: 52 %
mleko
kultury bakterii fermentacji mlekowej (zawiera mleko)
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BEL SA
B.P. 114,
92151 Suresnes Cedex,
Francja
Kontakt:
info-pl@groupe-bel.com
Adres zwrotny
BEL SA
B.P. 114,
92151 Suresnes Cedex,
Francja
Kontakt:
info-pl@groupe-bel.com
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data podana na przodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +8 °C. Dopuszczalna ekspozycja poza warunkami chłodniczymi w sklepie w temperaturze <20 °C do 10 dni.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza na 100 g | Wartość odżywcza na porcję 20 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1279 kJ/308 kcal | 256 kJ/62 kcal |
Tłuszcz | 24 g | 4,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g | 3,2 g |
Węglowodany | <0,5 g | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g | <0,5 g |
Białko | 23 g | 4,6 g |
Sól | 1,7 g | 0,34 g |
Wapń | 700 mg (88 % RWS*) | 140 mg (18 % RWS*) |
*RWS - Referencyjna Wartość Spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) | ||
Opakowanie zawiera 3 porcje produktu. |