Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Składniki

cukier

żywe bakterie jogurtowe: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

skrobia modyfikowana kukurydziana

aromat

truskawki 2%

mleko pasteryzowane

barwnik: betanina

serwatka odtworzona

żelatyna wieprzowa

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa

Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 0801 340 600
www.bakoma.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +6°C.

Wartości odżywcze 100 g produktu
Wartość energetyczna 299 kJ / 71 kcal
Tłuszcz 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g
Węglowodany 12,7 g
w tym cukry 10,3 g
Białko 2,1 g
Sól 0,08 g
Polecane produkty