Marka
Bakoma
Składniki
żywe bakterie jogurtowe: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
serwatka odtworzona
żelatyna wieprzowa
mleko
aromat
cukier
koncentrat soku z buraka
truskawki 2 %
skrobia modyfikowana kukurydziana
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 0801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia 0801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 310 kJ / 73 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 13,4 g |
w tym cukry | 11,0 g |
Białko | 2,0 g |
Sól | 0,09 g |