Marka
Bakoma
Składniki
cukier
żywe bakterie jogurtowe: Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
skrobia modyfikowana kukurydziana
aromat
truskawki 2%
mleko pasteryzowane
barwnik: betanina
serwatka odtworzona
żelatyna wieprzowa
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 0801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 299 kJ / 71 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,9 g |
Węglowodany | 12,7 g |
w tym cukry | 10,3 g |
Białko | 2,1 g |
Sól | 0,08 g |