Marka
Lindt
Składniki
Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30 %, masa mleczna minimum: 18 %
laktoza
emulgator (lecytyna sojowa)
migdały (2 %)
aromat
odtłuszczone mleko w proszku
ekstrakt słodowy jęczmienny
orzechy laskowe (10 %)
pełne mleko w proszku
rodzynki (12 %)
tłuszcz kakaowy
miazga kakaowa
cukier
Zalecenia dla alergików
Migdały - Zawiera
Soja - Zawiera
Jęczmień - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Adres zwrotny
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.,
ul. Franciszka Klimczaka 1,
PL-02-797 Warszawa
Przechowywanie
Przechowuj w chłodnym i suchym pomieszczeniu
| Wartości odżywcze | 100 g |
|---|---|
| wartość energetyczna (energia) | 2242 kJ / 537 kcal |
| tłuszcz | 32 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
| węglowodany | 53 g |
| - w tym cukry | 49 g |
| białko | 7,5 g |
| sól | 0.22 g |