Marka
Milk Burger
Składniki
skrobia
sól
dekstroza
substancje spulchniające (fosforany sodu, węglany sodu)
substancja utrzymująca wilgoć (glicerol)
aromat
mleko w proszku odtłuszczone 4,3 %
miód 0,9 %
oleje roślinne (kokosowy, palmowy, z orzechów laskowych, słonecznikowy)
substancja zagęszczająca (alginian sodu)
jaja
mąka pszenna (zawiera gluten)
cukier
pasteryzowane mleko odtłuszczone 12,9 %
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Jaja - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Adres producenta
ETi Gida Sanayi ve Ticaret A.S.
Eskisehir/Turcja
(KEK) Kek Fabrikasi Organize Sanayi Bölgesi 14. Cadde No: 10
(BSK) Organize Sanayi Bölgesi Orhan Erden Bulvari No: 3
Na opakowaniu podano zakład produkcyjny odpowiednio: dla ciasta - KEK i dla herbatników - BSK.
Adres zwrotny
ETi European Food Industries S.A. oddział w Polsce
Empark Mokotów Business Park
ul. Postępu 18 b
budynek Orion,11 piętro
02-676 Warszawa
Polska
www.etietieti.com
Przechowywanie
Nie zamrażać, przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C, spożywać na zimno.
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1403 kJ/333 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,6 g |
Węglowodany | 54 g |
w tym cukry | 31 g |
Błonnik | 0,9 g |
Białko | 5,4 g |
Sól | 0,40 g |