Marka
Olewnik
O marce
Olewnik
jedzenie ma znaczenie
Składniki
przyprawy
woda
wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe)
mięso wieprzowe z szynki 80 %
aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego)
regulatory kwasowości (octany potasu, mleczan potasu)
cukier
białko wieprzowe (kolagenowe)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
stabilizatory (skrobia modyfikowana, difosfora-ny, trifosforany, polifosforany)
Osłonka jadalna - jelito wieprzowe
barwnik (koszenila)
skrobia ziemniaczana
glukoza
koncentrat białka sojowego
substancja zagęszczająca (karagen)
sól
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Adres producenta
Olewnik Sp. z o.o.,
Swierczynek 10A,
09-210 Drobin,
Polska
+48 24 2674 600
www.olewnik.com.pl
Adres zwrotny
Olewnik Sp. z o.o.,
Swierczynek 10A,
09-210 Drobin,
Polska
+48 24 2674 600
www.olewnik.com.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 986 kJ/237 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,0 g |
Węglowodany | 6,0 g |
w tym cukry | 3,5 g |
Białko | 15 g |
Sól | 1,6 g |