Marka
Lindt
Składniki
miazga kakaowa
laski wanilii
tłuszcz kakaowy
emulgator: lecytyny (soja)
tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy)
ekstrakt słodowy jęczmienny
cukier
aromaty
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum: 31%; masa mleczna minimum: 20%
mleko pełne w proszku
Czekolada gorzka: masa kakaowa minimum: 60%
bezwodny tłuszcz mleczny
odtłuszczone mleko w proszku
laktoza
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Orzechy laskowe - Może zawierać
Adres zwrotny
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa
www.lindt.com
Przechowywanie
Produkt wrażliwy na temperaturę. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2612 kJ / 629 kcal |
Tłuszcz | 49 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 36 g |
Węglowodany | 42 g |
- w tym cukry | 40 g |
Białko | 4,6 g |
Sól | 0,18 g |