Kategorie sklepu

Marka

Lindt

Składniki

cukier

tłuszcz kakaowy

miazga kakaowa

emulgator: lecytyny (soja)

migdały (32 %)

cukier inwertowany

mleko pełne w proszku

substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza)

Czekolada deserowa: Masa kakaowa minimum: 43 %

aromat waniliowy

Zalecenia dla alergików

Soja - Zawiera

Migdały - Zawiera

Orzechy - Może zawierać

Orzechy laskowe - Może zawierać

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Lindt & Sprüngli (GmbH)
DE-52072 Aachen

Adres zwrotny

Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.,
ul. Franciszka Klimczaka 1,
02-797 Warszawa

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1978 kJ / 473 kcal
Tłuszcz 25 g
- w tym kwasy nasycone 6,3 g
Węglowodany 51 g
- w tym cukry 50 g
Białko 8,8 g
Sól 0,06 g
Polecane produkty