Marka
Lindt
Składniki
ekstrakt słodu jęczmiennego
tłuszcz kakaowy
stabilizator (sorbitole E420)
mleko w proszku
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30 %, masa mleczna minimum 20 %
cukier
aromat
miazga kakaowa
substancja koncertująca (kwas sorbowy E 200)
laktoza
sól
odwodniony tłuszcz mleczny
naturalny aromat
cukier inwertowany
emulgator (lecytyny sojowe)
syrop glukozowy
mleko w proszku odtłuszczone
orzechy laskowe
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Orzechy - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Pszenica - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Adres zwrotny
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
02-797 Warszawa,
ul. Franciszka Klimczaka 1
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 2314 kJ / 555 kcal |
tłuszcz w tym | 34 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
węglowodany w tym | 55 g |
- cukry | 52 g |
białko | 5,5 g |
sól | 0,4 g |