Marka
Maluta
Składniki
sól
bakterie fermentacji mlekowej
mleko pasteryzowane
stabilizator: chlorek wapnia
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
www.maluta.pl
55 247 24 61
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii w górze kubka.
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1107 kJ / 267 kcal |
| Tłuszcz | 21 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
| Węglowodany | 3,4 g |
| w tym cukry | 3,3 g |
| Białko | 16 g |
| Sól | 3,0 g |