Marka
Ocelio
Składniki
sól
emulgator: hydroksypropylometyloceluloza (E464)
skrobia kukurydziana
cukier
mąka ryżowa
skrobia z tapioki
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Soja - Może zawierać
Adres producenta
„Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Spółka komandytowa
ul. Wiertnicza 70,
02-952 Warszawa,
Polska
www.ocelio.pl
Uwagi i sugestie: info@ocelio.pl
Adres zwrotny
„Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością" Foods Spółka komandytowa
ul. Wiertnicza 70,
02-952 Warszawa,
Polska
www.ocelio.pl
Uwagi i sugestie: info@ocelio.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | w 100 g suchego produktu | %RWS* |
---|---|---|
Energia | 1440 kJ / 339 kcal | 14% |
Tłuszcz | 0,3 g | 0% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g | 0% |
Węglowodany | 82 g | 31% |
w tym cukry | 6,4 g | 7% |
Błonnik | 3,1 g | - |
Białko | 1,0 g | 2% |
Sól | 0,61 g | 10% |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |