Marka
Vici
Składniki
skrobia modyfikowana
barwniki: E120, E160c *(R: olej rzepakowy, S: olej słonecznikowy)
cukier
patrz litera R lub S po numerze partii
białko sojowe
zółtko jaja
surimi 41 % (mięso z ryb, stabilizatory: sorbitol, E450, E451, E452, cukier)
aromat (zawiera skorupiaki)
białko jaja
sól
woda
olej roślinny*
skrobia (zawiera pszenicę)
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Skorupiaki - Zawiera
Jaja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Adres producenta
JSC „Plungės Kooperatinė Prekyba"
Birutės st. 50
LT - 90112, Plungė
Litva
Tel,: +370 44873170
www.viciunsigroup.eu
Adres zwrotny
Vicziunai-Pol Spółka z o.o.,
Ul. Bł.S. Kanizji Mackiewicz 2/3
16-400 Suwałki
+48(87) 566-71-99
Przechowywanie
Warunki przechowywania: od 0 do 6 °C do daty ważności umieszczonej na boku opakowania. Termin przydatności po otwarciu: 1 dzień w lodówce. Należy spożyć do: patrz na odwrotnej stronie opakowania.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna: | 471 KJ / 112 kcal |
tłuszcz: | 3,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,3 g |
węglowodany: | 13,2 g |
w tym cukry: | 2,9 g |
białko: | 8,2 g |
sól: | 1,33 g |