Marka
Piątnica
Składniki
białka mleka
Zawartość tłuszczu 2%
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Zakład Produkcyjny w Ostrołęce
ul. Ławska 1
07-400 Ostrołęka
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Zakład Produkcyjny w Ostrołęce
ul. Ławska 1
07-400 Ostrołęka
www.piatnica.com.pl
www.facebook.com/PiatnicaOSM
www.intagram.com/piatnicaosm
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +10°C.
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 217 kJ / 52 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 4,3 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 4,1 g |
Sól | 0,10 g |