Marka
Rolmlecz
Składniki
kultury bakterii mlekowych
śmietanka
zawartość tłuszczu 18%
substancja zagęszczająca: pektyny
skrobia modyfikowana kukurydziana
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65,
16-100 Sokółka,
www.mlekpol.com.pl
Adres zwrotny
Spółdzielnia Mleczarska ,,MLEKPOL" w Grajewie
Oddział Zakład Produkcji Mleczarskiej w Sokółce
ul. Kołłątaja 65,
16-100 Sokółka,
www.mlekpol.com.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 1 °C do +8 °C.
Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w temperaturze od + 1 °C do +8 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 780 kJ/189 kcal |
tłuszcz w tym | 18 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
węglowodany w tym | 4,0 g |
- cukry | 4,0 g |
białko | 2,7 g |
sól | 0,10 g |