Opis produktu
Cukier trzcinowy nierafinowany. Produkowany z trzciny cukrowej. W jego produkcji pominięty został proces rafinacji - czyli oczyszczania. Dzięki temu, cukier trzcinowy zachowuje swój brązowy kolor i wszystkie naturalne właściwości. Wyjątkowa barwę zawdzięcza naturalnej zawartości melasy w trzcinie cukrowej, dzięki której cukier charakteryzuje się szlachetnymi walorami smakowymi.
Składniki
Cukier trzcinowy nierafinowany
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent
SANTE A.KOWALSKI SP.J.
| Wartości odżywcze | w 100g |
|---|---|
| wartość energetyczna | 1690kJ / 398kcal |
| tłuszcz | 0g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
| węglowodany | 99,4g |
| w tym cukry | 99,4g |
| białko | 0g |
| sól | 0g |