Marka
Bakoma
Składniki
skrobia modyfikowana
śmietanka pasteryzowana
czekolada biała 5,5% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku)
mleko pasteryzowane
czekolada 4% (cukier, kakao w proszku, masło kakaowe, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu)
tłuszcz palmowy
aromat
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
białka mleka
substancja zagęszczająca: karagen
laktoza
syrop glukozowy
Warstwa górna spulchniona azotem
emulgatory: E 471, E 472a, E 472b, E 472e
stabilizator: cytryniany sodu
żelatyna
odtłuszczone mleko w proszku
cukier
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 602 kJ / 144 kcal |
Tłuszcz | 6,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,7 g |
Węglowodany | 17,4 g |
w tym cukry | 14,9 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,11 g |