Kategorie sklepu

Marka

Arla Apetina

Składniki

zalewa solankowa (woda, sól, mix czerwonej papryki i chili 1 %, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)

ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl

Adres zwrotny

Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl

Przechowywanie

Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1049 kJ/253 kcal
Tłuszcz 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g
Węglowodany <0,5 g
w tym cukry <0,5 g
Białko 14 g
Sól 3,0 g
Wapń 212 mg (27 %*)
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).
Polecane produkty