Kategorie sklepu

Marka

Lazur

Składniki

stabilizator chlorek wapnia

mleko pełne pasteryzowane

sól

szlachetna pleśń Penicillium roqueforti

barwnik karoteny

bakterie fermentacji mlekowej

kultury bakterii Lactobacillus acidophilus LA-5

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Zboża zawierające gluten - Nie zawiera

Adres producenta

LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl

Adres zwrotny

LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6 °C

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna 1447 kJ/349 kcal
tłuszcz 30 g
w tym kwasy nasycone 20 g
węglowodany 1,8 g
w tym cukry 0 g
białko 18 g
sól 2,5 g
Polecane produkty