Marka
Lazur
Składniki
stabilizator chlorek wapnia
mleko pełne pasteryzowane
sól
szlachetna pleśń Penicillium roqueforti
barwnik karoteny
bakterie fermentacji mlekowej
kultury bakterii Lactobacillus acidophilus LA-5
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Nie zawiera
Adres producenta
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl
Adres zwrotny
LAZUR - Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych
63-460 Nowe Skalmierzyce,
ul. Kaliska 44
serwis.konsumenta@lazur.pl,
www.lazur.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6 °C
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 1447 kJ/349 kcal |
tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy nasycone | 20 g |
węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 18 g |
sól | 2,5 g |