Marka
Arla Apetina
Składniki
zalewa solankowa (woda, sól, czosnek 0,38 %, pietruszka 0,13 %, stabilizator: chlorek wapnia, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo,
www.arla.pl
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo,
www.arla.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz spód opakowania. Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 4 dni.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1048 kJ/253 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 14 g |
Sól | 3,0 g |