Marka
Vici
Składniki
barwniki: karmin
sól
żółtko jaja
cukier
ekstrakt z papryki
białko sojowe
skrobia modyfikowana
surimi 41 % (mięso z ryb 38 %, stabilizatory: sorbitol, difosforany, trifosforany, polifosforany; cukier) woda
aromat (zawiera skorupiaki)
skrobia (zawiera pszenicę)
olej rzepakowy
białko jaja
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Seler - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Jaja - Zawiera
Mięczaki - Może zawierać
Skorupiaki - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Adres producenta
UAB „Plungės kooperatinė prekyba"
Birutės g. 50 LT
90112, Plungė
Litva
Adres zwrotny
Vicziunai-Pol Spółka z o.o.
Ul. Bł.S. Kanizji Mackiewicz 2 / 3
16-400 Suwałki
+48(87) 566-71-99
Przechowywanie
Warunki przechowywania: Od 0 do 6 °C do daty (najlepiej spożyć przed) umieszczonej na boku opakowania. Termin przydatności po otwarciu. 1 dzień w lodówce. Należy spożyć do: patrz na odwrotnej stronie opakowania.
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze na 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 471 KJ / 112 kcal |
Tłuszcz | 3,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 13,2 g |
w tym cukry | 2,9 g |
Białko | 8,2 g |
Sól | 1,33 g |