Marka
Vobro
Opis produktu
Smak karmelowy, orzechowy, mleczny, kakaowy
Składniki
mleko w proszku odtłuszczone 8%
emulgatory: lecytyny (z soi) i E 476
tłuszcz kakaowy
tłuszcz mleczny
maślanka w proszku (z mleka)
Czekolada - masa kakaowa minimum 43%
kakao 0,6%
aromaty
miazga z orzechów laskowych 0,9%
glukoza
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu 1,8%
stabilizator: E 492
mąka pszenna
sól
mleko w proszku pełne 6%
tłuszcz roślinny palmowy
miazga kakaowa
cukier
serwatka w proszku (z mleka)
Zalecenia dla alergików
Migdały - Może zawierać
Soja - Zawiera
Orzechy laskowe - Zawiera
Mleko - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Zawiera
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Adres producenta
Zakłady Produkcji Cukierniczej "Vobro" Wojciech Wojenkowski,
ul. Podgórna 78,
PL 87-300 Brodnica,
www.vobro.pl
Adres zwrotny
Zakłady Produkcji Cukierniczej "Vobro" Wojciech Wojenkowski,
ul. Podgórna 78,
PL 87-300 Brodnica,
www.vobro.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu |
---|---|
energia | 2343 kJ / 562 kcal |
tłuszcz w tym | 36 g |
- kwasy nasycone | 20 g |
węglowodany w tym | 53 g |
- cukry | 50 g |
błonnik | 1,9 g |
białko | 7,8 g |
sól | 0,30 g |