Marka
SEKO
O marce
SEKO
na fali smaku
Opis produktu
Klasyczny smak matjasa, idealny jako dodatek do potraw
Składniki
maltodekstryna
olej rzepakowy
sól
glukoza
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
cukier
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
regulatory kwasowości: kwas octowy, cytryniany sodu, octany sodu, kwas cytrynowy
stabilizator: kwas jabłkowy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: benzoesan sodu
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Owies - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Adres producenta
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Adres zwrotny
SEKO S.A.,
ul. Zakładowa 3,
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1128 kJ / 273 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,9 g |
Węglowodany | 0,4 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Białko | 9,8 g |
Sól | 5,2 g |
Witamina D | 12,2 µg (244 %)* |
Kwasy tłuszczowe Omega 3 | 2,7 g / 100g |
*Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej). |