Marka
Szczepanki
O marce
Od ponad 25 lat mąka Szczepanki wytwarzana jest z wyselekcjonowanych polskich zbóż zgodnie z najlepszymi tradycjami młynarstwa. Znakomita jakość surowca i kontrolowany proces produkcji to gwarancja udanych wypieków i dań.
Adres producenta
Młyny Szczepanki Sp. z o.o.,
Szczepanki 3,
86-320 Łasin
www.szczepanki.pl
Adres zwrotny
Młyny Szczepanki Sp. z o.o.,
Szczepanki 3,
86-320 Łasin
www.szczepanki.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, chłodnym i przewiewnym miejscu.
| Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1472 kJ/347 kcal |
| Tłuszcz | 1,7 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
| Węglowodany | 77 g |
| w tym cukry | 2,5 g |
| Białko | 5,9 g |
| Sól | 0 g |