Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Składniki

MLEKO

kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis

MLEKO zagęszczone odtłuszczone

ŚMIETANKA

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl

Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów,
Poland

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl

Przechowywanie

Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g jogurtu
Wartość energetyczna 417 kJ / 100 kcal
Tłuszcz 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,5 g
Węglowodany 4,7 g
w tym cukry 4,7 g
Białko 3,5 g
Sól 0,12 g
Polecane produkty