Marka
Bakoma
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12
*wyprodukowano bez stosowania GMO
mleko zagęszczone odtłuszczone*
mleko*
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu | 
|---|---|
| Wartość energetyczna | 214 kJ / 50 kcal | 
| Tłuszcz | 0 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 
| Węglowodany | 7,6 g | 
| w tym cukry | 7,6 g | 
| Białko | 5,0 g | 
| Sól | 0,10 g | 
| Informacja dla diabetyków wymienniki na 100 g | |
| Wymiennik węglowodanowy (WW) | 0,76 | 
| Wymiennik białkowy (WB) | 0,20 | 
| Wymiennik tłuszczowy (WT) | 0 | 
| Wymiennk białkowo-tłuszczowy (WBT = WB + WT) | 0,20 |