Marka
Bakoma
Składniki
*wyprodukowano bez stosowania GMO
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12
mleko*
mleko zagęszczone odtłuszczone*
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 214 kJ / 50 kcal |
| Tłuszcz | 0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
| Węglowodany | 7,6 g |
| w tym cukry | 7,6 g |
| Białko | 5,0 g |
| Sól | 0,10 g |
| Informacja dla diabetyków wymienniki na 100 g | |
| Wymiennik węglowodanowy (WW) | 0,76 |
| Wymiennik białkowy (WB) | 0,20 |
| Wymiennik tłuszczowy (WT) | 0 |
| Wymiennk białkowo-tłuszczowy (WBT = WB + WT) | 0,20 |