Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Składniki

żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12

mleko*

*wyprodukowano bez stosowania GMO

mleko zagęszczone odtłuszczone*

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600

Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600

Przechowywanie

Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza 100 g jogurtu
Wartość energetyczna 214 kJ / 50 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 7,6 g
w tym cukry 7,6 g
Białko 5,0 g
Sól 0,10 g
Informacja dla diabetyków wymienniki na 100 g
Wymiennik węglowodanowy (WW) 0,76
Wymiennik białkowy (WB) 0,20
Wymiennik tłuszczowy (WT) 0
Wymiennk białkowo-tłuszczowy (WBT = WB + WT) 0,20
Polecane produkty