Marka
Bakoma
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz wyselekcjonowane szczepy bakterii kwasu mlekowego Bifidobacterium BB12
mleko*
*wyprodukowano bez stosowania GMO
mleko zagęszczone odtłuszczone*
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 214 kJ / 50 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 7,6 g |
Białko | 5,0 g |
Sól | 0,10 g |
Informacja dla diabetyków wymienniki na 100 g | |
Wymiennik węglowodanowy (WW) | 0,76 |
Wymiennik białkowy (WB) | 0,20 |
Wymiennik tłuszczowy (WT) | 0 |
Wymiennk białkowo-tłuszczowy (WBT = WB + WT) | 0,20 |