Marka
Bakoma
Opis produktu
Bez mleka w proszku.
Składniki
mleko zagęszczone odtłuszczone
mleko
2 % tłuszczu
żywe kultury bakterii jogurtowych
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Poland
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 273 kJ / 65 kcal |
| Tłuszcz | 2,0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
| Węglowodany | 7,0 g |
| w tym cukry | 7,0 g |
| Białko | 4,7 g |
| Sól | 0,12 g |
| Wapń | (22 %)* 175 mg |
| *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |