Marka
Bakoma
Składniki
kultury bakterii jogurtowych
mleko
marakuja z zagęszczonego przecieru 1 %
brzoskwinie 11 %
śmietanka
mleko zagęszczone odtłuszczone
cukier
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Bakoma Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 370 kJ / 88 kcal |
| Tłuszcz | 2,3 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
| Węglowodany | 13,5 g |
| w tym cukry | 12,0 g |
| Białko | 3,2 g |
| Sól | 0,10 g |