Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Składniki

jagoda 2,5% Bio

przecier jeżynowy 7,5% Bio

żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis

malina 5% Bio

mleko pasteryzowane Bio

śmietanka pasteryzowana Bio

cukier trzcinowy Bio

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o. o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa

Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o. o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
facebook.com/BakomaRadoscznatury

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.

Wartości odżywcze 100 g jogurtu
Wartość energetyczna 410 kJ/97 kcal
Tłuszcz 2,5 g
w tym kwasy nasycone 1,8 g
Węglowodany 15,5 g
w tym cukry 14,5 g
Białko 3,3 g
Sól 0,10 g
Polecane produkty