Marka
Bakoma
Składniki
malina 5% Bio
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
przecier jeżynowy 7,5% Bio
jagoda 2,5% Bio
śmietanka pasteryzowana Bio
mleko pasteryzowane Bio
cukier trzcinowy Bio
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o. o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o. o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
facebook.com/BakomaRadoscznatury
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 410 kJ/97 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 15,5 g |
w tym cukry | 14,5 g |
Białko | 3,3 g |
Sól | 0,10 g |