Marka
Bakoma
Składniki
truskawki Bio 13 %
mleko zagęszczone odtłuszczone Bio
cukier trzcinowy Bio
mleko Bio
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
śmietanka Bio
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o. o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o. o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 383 kJ / 91 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 13,5 g |
w tym cukry | 12,7 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,10 g |