Marka
Bakoma
Składniki
żywe kultury bakterii jogurtowych
cukier trzcinowy Bio
śmietanka Bio
wiśnie Bio 13 %
mleko Bio
mleko zagęszczone odtłuszczone Bio
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Bakoma Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
Bakoma Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 373 kJ / 89 kcal |
Tłuszcz | 2,5 g |
w tym kwasy nasycone | 1,8 g |
Węglowodany | 12,9 g |
w tym cukry | 12,0 g |
Białko | 3,5 g |
Sól | 0,10 g |