Marka
Kamis
Opis produktu
Naturalna fermentacja jabłek z polskich sadów oraz długi proces dojrzewania tworzą bogactwo jego smaku i aromatu.
6 % kwasowości
do sałatek i dressingów
do mięsa i ryb
do zup i marynat
Odpowiednie dla wegan
Składniki
ocet jabłkowy
przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu (zawiera DWUTLENEK SIARKI)
Zalecenia dla alergików
Dwutlenek siarki / siarczyny - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Adres producenta
McCormick Polska S.A.
Stefanowo,
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Adres zwrotny
McCormick Polska S.A.
Stefanowo,
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Przechowywanie
Zabezpieczyć przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Najlepiej spożyć przed: patrz góra opakowania.