Marka
Bonduelle
Opis produktu
bez dodatku cukru*
wysoka zawartość błonnika
*Zawiera naturalnie występujące cukry
Czy wiesz, że:
O jakość warzyw dbamy od zasiewu aż do ich zapakowania.
Przepisy znajdziesz na:
warzywneinspiracje.pl
Przepisy znajdziesz na:
warzywneinspiracje.pl
Składniki
antyoksydant: kwas askorbinowy
woda
sekwestrant: E385
sól
mieszanka warzyw (kukurydza 67 %, czerwona fasola 11 %)
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Szturmowa 2
02-678 Warszawa
kontakt: recepcja@bonduelle.com
www.bonduelle.pl
Adres zwrotny
pl:Bonduelle Polska S.A.
pl:ul. Puławska 303,
02-785 Warszawa
pl:www.bonduelle.pl
pl:0 801 372 032
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza odsączonego produktu w 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 362 kJ - 86 kcal |
| Tłuszcz | 1,9 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
| Węglowodany | 11,5 g |
| w tym cukry | 5,3 g |
| Błonnik | 4,4 g |
| Białko | 3,6 g |
| Sól | 0,70 g |