Kategorie sklepu

Marka

Dr. Oetker

Składniki

oregano

2,4 % kukurydza

przyprawy

olej rzepakowy

skrobia modyfikowana

MASŁO

emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym)

sól

MLEKO odtłuszczone w proszku

drożdże piekarskie

środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)

4,9 % salami (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przeciwutleniacze (ekstrakty z rozmarynu, askorbinian sodu), przyprawy, dekstroza, ekstrakty przypraw, aromat, stabilizator (azotyn sodu))

cukier

10 % SER (MOZZARELLA, EDAMSKI)

3,7 % marynowana papryka pepperoni (papryka pepperoni, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, kwasy (kwas cytrynowy, kwas octowy), przeciwutleniacz (kwas askorbinowy))

mąka PSZENNA

koncentrat pomidorowy

woda

Zalecenia dla alergików

Pszenica - Zawiera

Mleko - Zawiera

Soja - Może zawierać

Gorczyca - Może zawierać

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska

Serwis Konsumenta
tel.: 585 111 001
opłata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed końcem: miesiąc, rok. Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania. Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!

Wartości odżywcze Wartość odżywcza 100 g Wartość odżywcza 1 Pizza (= 380 g) %*
Wartość energetyczna 1046 kJ / 249 kcal 3975 kJ / 947 kcal 47 %
Tłuszcz 10.0 g 38 g 54 %
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3.7 g 14 g 70 %
Węglowodany 31 g 116 g 45 %
w tym cukry 3.6 g 14 g 16 %
Błonnik 1.7 g 6.3 g
Białko 8.4 g 32 g 64 %
Sól 1.2 g 4.5 g 75 %
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Polecane produkty