Marka
Spichlerz Rusiecki
O marce
Spichlerz Rusiecki
Sztuka Polskich Kulinariów
Opis produktu
Bez mięsa oddzielonego mechanicznie
Składniki
woda
mięso z golonki wieprzowej 79 %
sól
cukier
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe
aromat
przyprawy (w tym pieprz czarny grys 0,07 %)
stabilizator: trifosforany
warzywa suszone (marchew, pasternak, pomidory, cebula, czosnek, seler liść)
hydrolizaty białka sojowego
skórki z golonki wieprzowej
substancja żelująca: przetworzone wodorosty morskie z gatunku Eucheuma
ekstrakt drożdżowy
Zalecenia dla alergików
Seler - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Żyto - Może zawierać
Pszenica - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Zawiera
Adres producenta
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.pl
Adres zwrotny
Pamapol S.A.
ul. Wieluńska 2,
97-438 Rusiec
www.spichlerzrusiecki.pl
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 738 kJ / 177 kcal |
| Tłuszcz | 12 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,8 g |
| Węglowodany | 0,9 g |
| w tym cukry | < 0,5 g |
| Błonnik | 0,8 g |
| Białko | 16 g |
| Sól | 1,9 g |