Kategorie sklepu

Marka

Dr. Oetker

Składniki

cukier

syrop glukozowy

żelatyna

skrobia modyfikowana

aromaty

olej palmowy

regulator kwasowości (kwas cytrynowy)

emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)

białko MLEKA (zawiera LAKTOZĘ)

SERWATKA w proszku (z MLEKA)

Zalecenia dla alergików

Zboża zawierające gluten - Może zawierać

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Serwis Konsumenta
tel.: 585 111 001
opłata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl

Przechowywanie

Najlepiej spożyć przed końcem: patrz spód torebki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł., serki homogenizowane waniliowe po 140 g, bez biszkoptów, owoców i galaretki) 100 g Wartość odżywcza po przyrządzeniu (mleko 2 % tł., serki homogenizowane waniliowe po 140 g, bez biszkoptów, owoców i galaretki) 1 porcja = ok. 81 g (%*)
Energia 595 kJ 482 kJ 6 %
Energia 141 kcal 114 kcal 6 %
Tłuszcz 3,5 g 2,8 g 4 %
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 2,7 g 2,2 g 11 %
Węglowodany 22 g 17 g 7 %
w tym Cukry 18 g 15 g 17 %
Białko 5,7 g 4,7 g 9 %
Sól 0,12 g 0,10 g 2 %
Sernik można podzielić na 12 porcji
1 porcja = ok. 81 g
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal).
Polecane produkty