Marka
House of Asia
Opis produktu
Cenione nie tylko w kuchni azjatyckiej, chrupiące i delikatne. Doskonałe na ciepło i zimno, np. jako dodatek do sałatek, kanapek oraz wielu dań.
Składniki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
sól
kiełki fasoli mung 54,5 %
woda
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.
Pieńków 147A,
05-152 Czosnów,
Polska
www.houseofasia.pl
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 2 dni.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu*: |
---|---|
wartość energetyczna | 129 kJ / 31 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 2,2 g |
błonnik | 1,5 g |
białko | 2,9 g |
sól | 1,4 g |
*Dotyczy masy netto produktu przed odsączeniem. |