Marka
Lindt
Składniki
Czekolada gorzka: Masa kakaowa minimum 60%
cukier
tłuszcz kakaowy
miazga kakaowa
bezwodny tłuszcz mleczny
aromaty
tłuszcz roślinny (kokosowy, z nasion palmy)
laktoza
mleko pełne w proszku
emulgator: lecytyny (soja)
odtłuszczone mleko w proszku
ekstrakt słodowy jęczmienny
wanilia
Zalecenia dla alergików
Migdały - Może zawierać
Orzechy laskowe - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Adres zwrotny
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
02-797 Warszawa,
ul. Franciszka Klimczaka 1
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2550 kJ/ 615 kcal |
Tłuszcz | 48 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 36 g |
Węglowodany | 37 g |
- w tym cukry | 34 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 0,04 g |