Kategorie sklepu

Marka

Henglein

Opis produktu

Ciasto filo składa się z cienkich arkuszy ciasta i świetnie nadaje się do przygotowania takich dań jak burek, strudel, zapiekanka, lasagne lub ciasteczka na słodko lub słono.

Składniki

regulator kwasowości: cytryniany potasu, octany sodu

emulgator: lecytyny (soja)

substancja konserwująca: sorbinian potasu

sól

woda

mąka pszenna

skrobia kukurydziana

środek do przetwarzania mąki (polepszacz): L-cysteina

Zalecenia dla alergików

Soja - Zawiera

Pszenica - Zawiera

Adres producenta

Wyprodukowano dla
Henglein Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza

Adres zwrotny

Henglein Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza
www.henglein.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.

Wartości odżywcze w 100 g
Wartość energetyczna 1180 kJ/280 kcal
Tłuszcz 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 58 g
w tym cukry 4,0 g
Białko 8,1 g
Sól 1,8 g
Polecane produkty