Kategorie sklepu

Marka

Lindt

Składniki

mleko pełne w proszku

Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%, Masa mleczna minimum: 18%

miazga kakaowa

aromaty

tłuszcz kakaowy

cukier

emulgator: lecytyny (soja)

tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy)

bezwodny tłuszcz mleczny

odtłuszczone mleko w proszku

ekstrakt słodowy jęczmienny

laktoza

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Orzechy laskowe - Może zawierać

Soja - Zawiera

Migdały - Może zawierać

Jęczmień - Zawiera

Adres zwrotny

Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa
www.lindt.com

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wartości odżywcze w 100 g:
Wartość energetyczna 2520 kJ/ 606 kcal
Tłuszcz 44 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 33 g
Węglowodany 46 g
- w tym cukry 45 g
Białko 5,5 g
Sól 0,14 g
Polecane produkty