Marka
Lindt
Składniki
mleko pełne w proszku
Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%, Masa mleczna minimum: 18%
miazga kakaowa
aromaty
tłuszcz kakaowy
cukier
emulgator: lecytyny (soja)
tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy)
bezwodny tłuszcz mleczny
odtłuszczone mleko w proszku
ekstrakt słodowy jęczmienny
laktoza
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Orzechy laskowe - Może zawierać
Soja - Zawiera
Migdały - Może zawierać
Jęczmień - Zawiera
Adres zwrotny
Lindt & Sprüngli (Poland) Sp. z o.o.
ul. Franciszka Klimczaka 1
02-797 Warszawa
www.lindt.com
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 2520 kJ/ 606 kcal |
Tłuszcz | 44 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 33 g |
Węglowodany | 46 g |
- w tym cukry | 45 g |
Białko | 5,5 g |
Sól | 0,14 g |