Kategorie sklepu

Marka

Robico

O marce

Ten smak Robicolosalną różnicę

Opis produktu

Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.

Składniki

żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych

mleko pasteryzowane

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

Wyprodukowano dla
FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa

przez
Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach
ul. Łęczycka 38
99-340 Krośniewice
Oddział Niedrzew
99-306 Łanięta

Adres zwrotny

FZZPM Zakład Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa

Więcej na www.robico.com.pl

Przechowywanie

Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C

Wartości odżywcze na 100 g
Wartość energetyczna 180 kJ/43 kcal
Tłuszcz 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g
Węglowodany 4,2 g
w tym cukry 4,2 g
Białko 3,1 g
Sól* 0,1 g
* wynika z naturalnej zawartości sodu
Polecane produkty