Marka
Bakoma
Składniki
mleko*
żywe kultury bakterii jogurtowych
mleko zagęszczone odtłuszczone*
*Wyprodukowano bez stosowania GMO
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Polska
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 273 kJ / 65 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 7,0 g |
w tym cukry | 7,0 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,12 g |
Wapń | (22 %)** 175 mg |
**RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |