Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Opis produktu

mleko
tylko 2 składnik
kultury bakterii

Bez mleka w proszku.

Składniki

kultury bakterii jogurtowych

mleko

mleko zagęszczone odtłuszczone

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600

Przechowywanie

Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g jogurtu
Wartość energetyczna 306 kJ / 73 kcal
Tłuszcz 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1 g
Węglowodany 6,8 g
w tym cukry 6,8 g
Białko 4,7 g
Sól 0,12 g
Wapń (21 %)* 170 mg
* RWS - Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych.
Polecane produkty