Marka
Bakoma
Opis produktu
mleko
tylko 2 składnik
kultury bakterii
Bez mleka w proszku.
Składniki
kultury bakterii jogurtowych
mleko
mleko zagęszczone odtłuszczone
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia 801 340 600
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 306 kJ / 73 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,1 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 6,8 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,12 g |
Wapń | (21 %)* 170 mg |
* RWS - Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych. |