Kategorie sklepu

Marka

Bakoma

Opis produktu

Doskonała baza do sosów i dipów.
Gęsta i kremowa konsystencja.

Składniki

kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus Bifidobacterium lactis

śmietanka

mleko zagęszczone odtłuszczone

mleko

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Adres producenta

BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl

Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów

Adres zwrotny

BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl

Przechowywanie

Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g jogurtu
Wartość energetyczna 417 kJ / 100 kcal
Tłuszcz 7,5 g
w tym kwasy nasycone 4,5 g
Węglowodany 4,7 g
w tym cukry 4,7 g
Białko 3,5 g
Sól 0,12 g
Polecane produkty