Marka
Bakoma
Opis produktu
Doskonała baza do sosów i dipów.
Gęsta i kremowa konsystencja.
Składniki
mleko
mleko zagęszczone odtłuszczone
kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus Bifidobacterium lactis
śmietanka
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 417 kJ / 100 kcal |
| Tłuszcz | 7,5 g |
| w tym kwasy nasycone | 4,5 g |
| Węglowodany | 4,7 g |
| w tym cukry | 4,7 g |
| Białko | 3,5 g |
| Sól | 0,12 g |