Marka
Bakoma
Składniki
cukier
kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium
maliny 1,1 %
aromat
mleko
koncentrat soku z buraka
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa,
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa,
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na boku butelki lub na nakrętce.
Przechowywać w temp.: od +2 °C do +6 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 286 kJ / 68 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 10,6 g |
w tym cukry | 10,4 g |
Białko | 2,7 g |
Sól | 0,10 g |