Marka
Artur
Składniki
pasteryzowana masa jajowa
emulgator: E322 (z rzepaku)
sól
tłuszcz roślinny (kokosowy)
cukier
olej rzepakowy
mąka pszenna
substancje spulchniające: E503, E500, E450
serwatka w proszku (z mleka)
syrop glukozowy
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Dwutlenek siarki / siarczyny - Może zawierać
Adres producenta
Dr Gerard Sp. z o.o.,
ul. Radzyńska 9,
21-560 Międzyrzec Podlaski,
Polska
Adres zwrotny
Dr Gerard Sp. z o.o.,
ul. Radzyńska 9,
21-560 Międzyrzec Podlaski,
Polska
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
| Wartości odżywcze | Wartość odżywcza produktu w 100 g produktu |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1946 kJ / 465 kcal |
| Tłuszcz | 24 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
| Węglowodany | 55 g |
| - w tym cukry | 3,0 g |
| Białko | 6,5 g |
| Sól | 2,00 g |