Marka
Goliard
Opis produktu
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.
Składniki
semolina - mąka z pszenicy durum
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Może zawierać
Łubin - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Adres producenta
Wyprodukowano przez:
Pasta Zara S.p.A.,
Via Castellana 34,
31039 Riese Pio X (TV),
Italy
dla:
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79
www.goliard.pl
Adres zwrotny
Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79,
Dział sprzedaży obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Przechowywanie
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu |
---|---|
Wartość energetyczna | 781 kJ / 184 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 37 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,01 g |