Marka
Stovit
Składniki
Sporządzono z 100 g owoców na 100 g produktu
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
przeciery w zmiennych proporcjach: aroniowy i z czarnych porzeczek (4 g na 100 g produktu gotowego)
substancja konserwująca - sorbinian potasu
cukier
aromat różany
przecier jabłkowy (96 g na 100 g produktu gotowego)
Adres producenta
Stovit Group Sp. z o.o.,
ul. Transportowa 4,
85-790 Bydgoszcz
www.stovit.com.pl
www.facebook.com/DzemyStovit
Adres zwrotny
Stovit Group Sp. z o.o.,
ul. Transportowa 4,
85-790 Bydgoszcz
www.stovit.com.pl
www.facebook.com/DzemyStovit
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze około +4°C.
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na opakowaniu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 914 kJ / 218 kcal |
tłuszcz | <0,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 57 g |
w tym cukry | 52 g |
białko | <0,5 g |
sól | 0 g |